dinsdag 29 december 2009

Onbekende redt kind van verdrinkingsdood

Enschede - Een nog onbekende man heeft maandagmiddag een 6-jarig Enschedees meisje van de verdrinkingsdood gered. Hij heeft haar van de bodem van het zwembad het Aquadrome aan de van Deinselaan gehaald en aan de kant gebracht. De vader van het meisje had het kind even alleen gelaten om aan het personeel van het zwembad door te geven dat hij het sleuteltje van zijn kluisje kwijt was. In de tussentijd is het meisje, dat niet kon zwemmen, in het water terechtgekomen.

De onbekende man aarzelfde geen moment toen hij het kind op de bodem van het zwembad zag liggen en dook in het water om het bewusteloze meisje naar boven te halen. Daarop is het personeel van het zwembad met reanimatie begonnen. Na enkele minuten begon het meisje weer adem te halen en begon het hart weer te kloppen. Het meisje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar zij is opgenomen.

De politie wil graag in contact komen met deze man. Hij, of mensen die weten wie hij is, wordt verzocht contact op te nemen met de afdeling Enschede-Oost van de politie Twente vai het bekende nummer: 0900-8844.

Site: http://www.tctubantia.nl/
Dinsdag 29 december 2009

0 Comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP